Жизнь

Объявление

Вы можете зарабатывать деньги выполняя задания на от 100 долларов в месяц регистрация тут
-------------------------------------
Еще один сервис, где Вы можете хорошо зарабатывать - регистрация тут
Оплата за комментарии на форумах - регистрация тут
Выбор лучших обменников различных платежных сервисов и криптовалют можно посмотреть тут
Создать кошелек в интернете - можно тут

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Жизнь » Разговоры на любые темы » Хочу знайти автошколу

Хочу знайти автошколу

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Хто проходив навчання в автошколах Києва, підкажіть, будь ласка. Хочу знайти школу, де багато уваги приділяють реальній практиці. Чи можливо, щоб інструктор допомагав опанувати водіння з нуля, навіть якщо до цього взагалі не сидів за кермом? Буду вдячний за поради.

0

2

Я прийшов у школу, ніколи до цього навіть не тримавши кермо. Інструктор був дуже терплячим і почав із найосновнішого: як тримати кермо, як працювати з педалями. Спочатку їздили тільки на майданчику, де я вчився зупинятись і рушати. Через кілька занять ми виїхали в місто, і поступово все стало зрозумілим. Практика займала більше часу, ніж теорія, але це і дало результат.

0

3

У мене ситуація була схожа: до навчання я навіть не уявляв, як користуватись коробкою передач. Інструктор підходив до справи дуже професійно. Він постійно підбадьорював і не кричав, навіть якщо я робив помилки. Реальна практика в місті була на другій половині курсу, і це дійсно допомогло адаптуватися до реального дорожнього руху.

0

4

Кирил Жиленко написал(а):

У мене ситуація була схожа: до навчання я навіть не уявляв, як користуватись коробкою передач. Інструктор підходив до справи дуже професійно. Він постійно підбадьорював і не кричав, навіть якщо я робив помилки. Реальна практика в місті була на другій половині курсу, і це дійсно допомогло адаптуватися до реального дорожнього руху.

Коли я вирішив навчатися водінню, звернув увагу на акції цієї автошколи https://stolica.com.ua/vartist-navchannya-v-avtoshkoli/ тому, що мені раніше її радив мій знайомий, і це було вирішальним фактором.
Наприклад, курс практики з 40 уроків по 60 хвилин за 25999 грн — це чудова інвестиція у власну безпеку й впевненість на дорозі. За цей час ми з інструктором відпрацювали всі нюанси, від правильного рушання до маневрування в щільному трафіку Києва. Спочатку я спробував пробне заняття і це було дуже доречно, адже саме з нього я почав і зрозумів, що викладання тут на високому рівні. Усі ці акції роблять навчання не тільки ефективним, але й доступним.

0

Вы здесь » Жизнь » Разговоры на любые темы » Хочу знайти автошколу