Жизнь

Объявление

Вы можете зарабатывать деньги выполняя задания на от 100 долларов в месяц регистрация тут
-------------------------------------
Еще один сервис, где Вы можете хорошо зарабатывать - регистрация тут
Оплата за комментарии на форумах - регистрация тут
Выбор лучших обменников различных платежных сервисов и криптовалют можно посмотреть тут
Создать кошелек в интернете - можно тут

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Жизнь » Разговоры на любые темы » Шукаю відеокарту для свого нового ПК

Шукаю відеокарту для свого нового ПК

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Шукаю відеокарту для свого нового ПК. Збираю систему для геймінгу, але не можу визначитись, яка модель підійде найкраще. Які рекомендації щодо вибору відеокарти? Хочу отримати хорошу продуктивність для сучасних ігор на високих налаштуваннях. Бюджет не безмежний, але готовий інвестувати в якісну техніку. Які бренди варто розглядати, а яких краще уникати? Чи є різниця між відеокартами одного покоління, але різних виробників? Може, є якась специфіка в охолодженні або енергоспоживанні? Хочеться, щоб система була надійною й потужною, і працювала без перебоїв навіть у важких іграх.

0

2

Я особисто вибирав відеокарту для ПК пару місяців тому і зупинився на Nvidia GeForce RTX 3060. Вона на той момент була оптимальним варіантом по співвідношенню ціни і якості для геймінгу. На максимальних налаштуваннях гри працюють чудово, навіть в найбільш вимогливих проектах, таких як Cyberpunk 2077. Охолодження у карті відмінне, навіть при довгих сесіях температура не перевищує 70°C, що для мене дуже важливо.

0

3

Нещодавно купував відеокарту для свого ПК і вибрав AMD Radeon RX 6700 XT. Вона мене влаштувала по всіх параметрах: потужна, продуктивна, з гарною ціною для тих, хто не готовий витрачати більше грошей на флагманські моделі.

0

4

Після довгих пошуків і вивчення відгуків я придбав відеокарту https://telemart.ua/ua/videocard/ MSI GeForce RTX 4070 Ti в магазині TELEMART. Це не найдешевша модель на ринку, але я дуже задоволений її продуктивністю. Вона забезпечує відмінні показники в усіх новітніх іграх на ультра налаштуваннях. Продуктивність просто вражає — в Cyberpunk 2077, наприклад, можна отримати стабільні 70–80 FPS навіть при високих налаштуваннях графіки, а це дуже важливо для комфортного геймінгу.
Важливою перевагою є чудове охолодження, карта навіть під великим навантаженням не перегрівається і не видає зайвого шуму. Виглядає дуже стильно, та й загалом картка працює стабільно без збоїв. Що стосується енергоспоживання, то вона трохи більше витрачає енергії, ніж її попередники, але це можна виправити якісним блоком живлення.
https://skrinshoter.ru/s/191124/46RbXFQj.jpg?download=1&name=%D0%A1%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%88%D0%BE%D1%82-19-11-2024%2012:34:38.jpg

0

Вы здесь » Жизнь » Разговоры на любые темы » Шукаю відеокарту для свого нового ПК