Привіт, у якого виробника гаджетів зараз нормальні Смартфони? Одні кажуть Епл кращі, інші хвалять Ксяомі, треті Самсунги. Але все ж у кого Смартфони краще?
Вибір смартфона
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22022-12-25 03:16:20
Смартфони від бренду Apple я вважаю найкращі на сьогоднішній день. Але є говорити про вартість гаджета, то вони найдорожчі. Так що потрібно розуміти, що ви шукайте взагалі для себе.
Поделиться32022-12-25 03:16:48
Брати дорогий телефон заради його характеристик, не бачу сенсу. Мені наприклад без різниці з якого смартфона здійснювати дзвінки, хоч з кнопкового, головне щоб стабільно працював.
Поделиться42022-12-25 03:17:13
Якщо чесно, то я не розумію що ви взагалі порівнюєте і за якими критеріями. Наприклад смартфони Епл дійсно не погані, але ціни на них ви бачили? Можливо я і хотів би собі айфон, але де взяти грошей на нього? З такими ж характеристиками але в пару раз дешевше можна взяти смартфон Ксяомі https://zhuk.ua/smartfoni-xiaomi/ ось в Жуку можете подивитися моделі смартфонів Ксяомі, і реальні ціни на них, і тоді самі в усі переконаєтеся. Ну а вибір звичайно ж за вами.
Поделиться52023-01-28 22:54:04
Я собі перед НР вирішила зробити подарунок та купити айфон 12 . Я дуже хотіла айфон і ось зважилася на таке придбання. Дуже задоволена телефоном, ще й знайшла магазин із найприємнішими цінами на Apple продукцію.