Недавно нужно было срочно напечатать рекламную полиграфию и друг порекомендовал заказать здесь услуги типографии Харьков
Знаете, я не пожалел! Тут и цены адекватные, и качество отличное, и печать быстрая! Теперь всем советую!
Типография
Сообщений 1 страница 3 из 3
Поделиться12024-08-02 13:33:24
Поделиться22024-09-08 08:40:46
Друк книг від одного примірника став справжнім порятунком для мене як для автора, якому важлива якість навіть при мінімальних тиражах. "ТакиБук" завжди справлялася з моїми замовленнями на відмінно. Величезний досвід спеціалістів дозволяв реалізувати навіть найскладніші проєкти, а широкий спектр можливостей оформлення відкривав безліч варіантів для реалізації творчих задумів. Важливо відзначити, що доставка завжди була вчасною та безкоштовною, що особливо зручно коли треба друкування книг. Друк в Ужгороді з типографією "ТакиБук" завжди проходив на найвищому рівні, і я можу сміливо рекомендувати їхні послуги.
Поделиться32024-11-26 13:36:42
Пару месяцев назад заказывали печать каталогов. Долго искали, кому доверить такую работу, разрабатывали разные дизайны и заказывали пробные версии, но больше всего понравился предложенный вариант печати каталогов тут https://adar.com.ua/ru/poligrafiya/pechat-katalogov/ . Первую партию печати заказали небольшую, но она настолько впечатлила качеством, что вторую долго ждать не придется, поскольку каталоги реально разлетаются по клиентам.