Жизнь

Объявление

Вы можете зарабатывать деньги выполняя задания на от 100 долларов в месяц регистрация тут
-------------------------------------
Еще один сервис, где Вы можете хорошо зарабатывать - регистрация тут
Оплата за комментарии на форумах - регистрация тут
Выбор лучших обменников различных платежных сервисов и криптовалют можно посмотреть тут
Создать кошелек в интернете - можно тут

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Жизнь » Красота и здоровье » Хочу перейти з гель-лаків на класичні лаки для нігтів

Хочу перейти з гель-лаків на класичні лаки для нігтів

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Привіт! Останнім часом задумалася про те, щоб перейти з гель-лаків на звичайні лаки для нігтів. З гелем, звісно, манікюр тримається довше, але я втомилася від регулярного зняття і сушіння під лампою. Чи є зараз хороші звичайні лаки, які не відстають за якістю і тривалістю носіння? Що можете порадити?

0

2

Привіт! Розумію тебе, іноді дійсно хочеться спростити процес. Є кілька хороших марок класичних лаків для нігтів, які тримаються досить довго. Наприклад, Delfy, GO ACTIVE. У них гарна палітра кольорів і чудова стійкість. Ще раджу взяти хороший топ, щоб лак виглядав як після салону.

0

3

Дякую за рекомендації! А ці лаки для нігтів дійсно такі стійкі, чи все-таки потрібно буде підфарбовувати кожні кілька днів? І що краще вибирати: лак із глянцевим ефектом чи матовим? Мені здається, зараз матові текстури в моді. Чи вони швидше обтираються? Розкажи, як робити манікюр максимально акуратним і довговічним.

0

4

Стійкість залежить не лише від самого лаку для нігтів  https://beauty-prof.com/ua-nigti/ua-laki-dlja-nigtiv/    , але й від того, як ти його наносиш. Delfy, GO ACTIVE зазвичай тримаються 5-7 днів, якщо все зробити правильно. Щоб манікюр виглядав акуратним, обов’язково добре підготуй нігті: відшліфуй бафом, знежир пластину, нанеси базу. База не лише продовжить стійкість, а й захистить нігті від пігменту лаку.

Щодо глянцевого чи матового покриття — це вже справа смаку. Матові лаки для нігтів виглядають дуже стильно, але вони дійсно більш чутливі до потертостей. Якщо хочеш матовий ефект, краще взяти спеціальний топ, який робить будь-який колір матовим. Ще важливо наносити лак тонкими шарами і не забувати закривати торці нігтів, щоб вони не сколювалися. Удачі тобі з переходом, думаю, ти не пошкодуєш!

https://i.postimg.cc/pTQJ8YP5/18-11-2024-092615.jpg

0

Вы здесь » Жизнь » Красота и здоровье » Хочу перейти з гель-лаків на класичні лаки для нігтів