Всім привіт! Хочу купити собі смартфон, але поки не можу визначитись, який саме купувати. Порадьте мені хороший смартфон з великим обсягом пам'яті, але щоб не дуже дорогий по своїй ціні.
Купівля смартфона
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-09-22 16:24:24
Всім привіт! Хочу купити собі смартфон, але поки не можу визначитись, який саме купувати. Порадьте мені хороший смартфон з великим обсягом пам'яті, але щоб не дуже дорогий по своїй ціні.
Привіт! В мене недавно була така покупка, і я навіть можу тобі порадити мобільний, приблизно за ціною до 10 тисяч гривень, якщо ти на таку суму розраховуєш, це супер. На яку суму ти плануєш купувати телефон?
Поделиться32022-09-22 16:27:04
Привіт! В мене недавно була така покупка, і я навіть можу тобі порадити мобільний, приблизно за ціною до 10 тисяч гривень, якщо ти на таку суму розраховуєш, це супер. На яку суму ти плануєш купувати телефон?
Я планую купувати смартфон приблизно за 7-10 тисяч гривень, більшої суми немає. Скажи який саме смартфон ти собі купувала, і в якому інтернет магазині? Можливо мені підійде цей варіант.
Поделиться42022-09-22 16:34:46
Я планую купувати смартфон приблизно за 7-10 тисяч гривень, більшої суми немає. Скажи який саме смартфон ти собі купувала, і в якому інтернет магазині? Можливо мені підійде цей варіант.
Ну тоді взагалі супер) Для мене особисто важливо, щоб в смартфоні був великий об'єм вбудованої пам'яті. Тому я купила Смартфон SAMSUNG Galaxy M32 6/128GB Light Blue, в перевіреному інтернет магазині https://eldorado.ua/uk/smartphones/c1038946/ де чудовий вибір техніки так аксесуарів до неї.
Смартфон має гарний обсяг пам'яті 128 Гб, 5 камер, головна з яких на 68 Мп. Зараз в магазині на цей смартфон дуже непогана знижка. Тому думаю тобі сподобається даний варіант.